Fettsugning för större bröst

I en tid av ekonomiska svårigheter söker många kvinnor den bästa dealen de kan få. Nuförtiden när så många av idéerna handlar om återvinning och återanvändning i syfte att minska avfall blir mer och mer av en brådskande fråga, letar många kvinnor även efter sätt att tillämpa detta på plastikkirurgi. Det är inte bara kvinnor att få flera förfaranden slutföras under en session av plastikkirurgi för att spara tid och pengar, de letar efter enklare sätt att skärpa och förbättra sina kroppar på samma gång. Detta innebär att revidera ens egna fett efter fettsugning.

Fettsugning innebär många metoder för lossnande, kondensering och ta bort underhudsfett från armar, mage, rygg, skinkor och lår i synnerhet. Men vad händer med fettet efter det har tagits bort? För många kvinnliga patienter hamnar fettet i brösten och de kunde inte vara lyckligare om det.

Fettsugning har varit att befria kroppen från envisa fettdepåer i syfte att föra fram en slankare mage, sexiga lår och mer välformade skinkor under flera generationer. På senare tid har det blivit en växande tradition att använda samma fett som en gång orsakat så mycket sorg används att öka områden av kroppen mer naturligt sätt. Så kirurgen skördar några av fettet de bort för att förbättra och förändra andra funktioner. Funktionen nummer ett som många kvinnor längtar att förbättra är deras bröst. Men har de många reservationer om användning av implantat antingen på denna punkt eller alls. Så uppmanas kirurgen att utnyttja några av patientens eget kroppsfett att ge en naturlig fyllighet, inte utvidgningen av flera storlekar för skär som ett implantat kan göra, men ytterligare volym de kan se och känna dig mer självsäker.

Fettsugning för större bröst är faktiskt en process i tre steg. Först tar kirurgen bort fett från patientens buk, lår eller skinkor genom minimalinvasiva metoder. Andra, kirurgen kommer att placera fettet till en maskin som aktiverar stamcellerna inom fett medan han eller hon förberer patienten för bröst injektioner. För det tredje injiceras mjölkkörtlar strategiskt med fett. Tillväxten kommer att fortsätta under de månaderna efter förfarande, medan hon fortfarande tycker den plattare mage eller mindre skinkor till följd av fettsugning.