Så lägger du bra make-up

Inga nya idéer på make-up-fronten? Allt för att lyfta ditt utseende är tre lätt-att-göra-tekniker. Ändra upp din makeup färg, textur och tillämpning för att skapa en ny och förbättrad version av dig.

Färger
Vanligtvis, när din makeup blir en snooze fest betyda det bara du behöver ändra upp färgerna. Du kan märka i början av säsongen du är i behov av en ny palett att liva upp saker och ting. Och lyckligtvis, du kan inte ens nödvändigtvis köpa nya produkter. Tänker tillbaka på ditt middle school konst klass dagar och kom ihåg färghjulet blanda ditt eget skapande!
Så vad är de varma nyanserna i våras? Rosiga rosa kinder, rika bruna skuggor och neon läppar och eyeliners. Ha detta i åtanke att blanda en djupare/tändare/fräschare färg själv.

Texturer
Växla strukturen på dina skönhetsprodukter genom blandning och blandning. Byta din pulveriserad rodna för en kräm… eller blanda din bronzer med en kräm ögonskugga för att skapa en mörkare effekt. Blanda och matcha befintliga produkter gör för ett nytt sätt att bära dem. Också ändra upp din grunderna. Om du är en foundation gal, prova tonade fuktkräm. Blanda produkter som detta kommer att bidra till att förvandla ditt ansikte och glam upp din stil.
För en djärvare förändring: avstå från blush och bronzer. Det kommer att skapa en rikare, sammetslen utseende. Det är en annan inställning till sommaren skönhet, men det kommer att bli en framgångsrik förändring upp. Kontrollera att du hoppa fet läppar och hålla dem naken att skapa en full effekt.